Logo_Lexit_DEF.png
Online Training 
Cyber Security
Via Zoom
week van
6 tot 10 april
Logo_Lexit_DEF.png
Week van de Cyber Security

Het is een open deur intrappen door te stellen dat we zo goed als allemaal genekt zijn door een voor ons onzichtbaar virus (COVID-19), waarvan we de impact op onze gezondheid, ons dagelijks leven, de economie én onze business momenteel nog niet (zo goed) kunnen inschatten. Het virus heeft zo goed als de ganse wereld in haar greep. 

Tijdens deze moeilijke periode is inventiviteit en creativiteit uiterst belangrijk. Het telewerken kende nooit dergelijke pieken, telecomoperatoren bieden zelfs meer capaciteit aan en voor de meesten onder ons is het wat aanpassen. 

Wij met Lexit zijn er sterk van overtuigd dat er een soort pre- en post Corona tijdperk zak ontstaan, waarbij heel wat zaken ons werk en ons sociaal leven gaan veranderen.

 

Het voorbije jaar hebben heel wat bedrijven zware klappen gekregen. Sommigen werden geteisterd door een golf aan cyberaanvallen, wat een enorme impact heeft veroorzaakt met heel wat financiële gevolgen. 

Wij willen bedrijven en hun werknemers er attent op maken dat COVID-19 bijlange niet het enige virus is dat in staat is onze economie en de bedrijven plat te leggen. Dagdagelijks worden bedrijven (en ja, zelfs ziekenhuizen!) geconfronteerd met cyberaanvallen en hacking die wel eens de doodsteek zouden kunnen geven. De vraag is al lang niet meer of we zullen gehackt worden, maar wanneer...

Slachtoffer worden van hacking spruit het vaakst voor door (onopzettelijke) menselijke fouten. Nu heel wat werknemers van thuis uit werken (en thuis niet de beveiligde infrastructuur hebben van op het kantoor) worden we extra blootgesteld aan hacking en cyberaanvallen. 

***

Vandaar organiseren wij van 6 tot 10 april 2020 de WEEK VAN DE CYBER SECURITY

Elke dag (van maandag tot vrijdag) voorzien we 2 online sessies via Zoom (geëncrypteerd) van telkens 40 minuten. Deelnemers kiezen aan welke sessie ze online deelnemen (voor- of namiddag), naargelang het hen het best uitkomt. 

Elke dag wordt een andere topic behandeld zoals phishing-mails, social engineering, bewust e-mail - internet en sociale mediagebruik etc... Tijdens de sessies kunnen vragen per chat worden gesteld. 

Iedere sessie (met Powerpoint) wordt opgenomen en elke bezoeker ontvangt de uiteenzetting nadien digitaal. 

Na afloop van de week ontvangt elke deelnemer een attest van deelname

Deelnemen aan de WEEK VAN DE CYBER SECURITY kost slechts 50 EUR excl. BTW. Vanaf 5 deelnemers per bedrijf kan je gebruik maken van KMO Portefeuille (30% subsidie). Lexit is immers erkend dienstverlener (erkenningsnummer: DV.O233039). 

Wij organiseerden reeds heel wat opleidingen inzake Cyber Security, o.a. voor de Vlaamse Overheid. Referenties kunnen op aanvraag bekomen worden. 

Wenst u als bedrijf enkele medewerkers in te schrijven of als particulier deel te nemen, reageer dan via onderstaand contactformulier. 

Leonardo da Vincilaan 19A bus 8

1831 Diegem

Korte Gotevlietstraat 9

8000 Brugge

0800 - 62 608

info@lexit.be

  • White LinkedIn Icon
Contacteer ons